Formació en l’àmbit de cuina

Formació en l’àmbit de cuina

Volem introduir els alumnes en el sector de l’hostaleria i preparar-los per que s’incorporin a l’empresa com a cambrers, ajudants de barra i de cuina. La majoria de cursos són de 300 hores, de les quals, 100 són de formació tècnica, 100 de competències transversals (habilitats socials) i 100 hores de pràctiques a empreses.

La Fundació Bancària La Caixa és un partner estable en el finançament d’aquests cursos.

Posar fotosUso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies